Сенченко не бачить підстав для введення НС на сході України

Читать на русском

В. о. заступника голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко вважає, що на сьогодні немає підстав для того, щоб уводити надзвичайний стан на сході і південному сході України

«Чи є сьогодні підстави взагалі розглядати такий варіант - уведення надзвичайного стану на сході або південному сході нашої країни? На мій погляд, ні», - сказав Сенченко в ефірі «Свободи слова» на ICTV, пише «Слово і Діло».

Він вважає, що введення надзвичайного стану ставить під сумнів легітимність виборів.

«Ідея Рудьковського лягає в загальну канву зусиль зі зриву президентських виборів у нашій країні. Тому надзвичайний стан ставить під питання можливість проведення виборів і легітимність цих виборів», - заявив політик.

Крім того, Сенченко зазначив, що в Луганську, Донецьку та Харкові проведуть кадрові зміни в силових відомствах - міліції, прокуратурі та СБУ. За його словами, в силові структури цих регіонів будуть призначені професійні міліціонери, прокурори та працівники СБУ.

Нагадаємо, народний депутат Микола Рудьковський вніс до Верховної Ради проект постанови про введення в південно-східних областях режиму надзвичайного стану.

Напередодні в. о. Президента Олександр Турчинов завив, що уряд вживає заходів щодо стабілізації ситуації на сході України. Крім того, як зазначив Турчинов, сьогодні Верховна Рада має намір посилити відповідальність за сепаратизм.

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 7 обіцянок СенченкаВін уже виконав обіцянку про те, що «Батьківщина» і «Фронт змін» об'єднаються, а от реалізувати заяву, що Юлія Тимошенко візьме участь у парламентських виборах 2012 року йому не вдалося. Які обіцянки перебувають у стадії реалізації, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: