Тижневий дайджест станом на 24 грудня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 419 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – Прем’єр-міністр України Микола Азаров, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін та голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк.

Премєр-міністр Микола Азаров минулого тижня перейнявся проблемами літакобудування та охорони здоров’я. Зокрема, очільник уряду пообіцяв, що держава буде сприяти налагодженню серійного виробництва літака АН-70 на ДП «Антонов». З цією вкрай важливою подією Микола Янович пов’язує щасливе майбутнє заводу та повернення Україні статусу авіаційної держави.

53 млрд. грн. наступного року обіцяє витратити Прем’єр на охорону здоров’я, де обов’язково знайдуться кошти на лікування дітей з ревматоїдним артритом.

Кіровоградський губернатор Сергій Ларін за 2-3 роки обіцяє побудувати в області якомога більше дитячих будинків сімейного типу, а також встановити додаткові відеокамери і обладнати патрульно-постові служби сучасними GPS-системами для ефективної боротьби з вуличною злочинністю. До того ж, обласний очільник пообіцяв, що будівництво Льодового палацу в Кіровограді розпочнеться вже в березні наступного року, а також будуть проведені необхідні ремонтні роботи в квартирах, що були надані 11-ти пільговикам області.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк в зв’язку із значними труднощами в русі транспорту дорогами ввіреної йому області пообіцяв, що буде створено новий порядок взаємодії служб, задіяних у випадку надзвичайної ситуації. Також він поставив перед собою та іншими керівниками області завдання до кінця 2013-го року зібрати кошти для будівництва 11 дитячих будинків сімейного типу. За словами Михайла Костюка, ці плани можливо буде втілити у співпраці з Львівської обласною радою, підприємствами та бізнесом.

Протягом вказаного періоду 11 обіцянок отримали статус "Виконано" та 20 - "Не виконано".

Не вдалося Президенту прискорити залізничне сполучення між Києвом та Чернівцями. Також не вдалося вчасно реорганізувати «Укрзалізницю» в акціонерне товариство, що пов’язано з кадровими ротаціями в уряді. Не виконав своєї обіцянки щодо «виведення на світло» системи закупівлі державних підприємств й Петро Порошенко, та навряд чи виконає, адже Петро Олексійович більше не Міністр економіки, а «простий» депутат.

Станом на 24.12.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 960 персон і 10388 обіцянок, з них 6709 в процесі, 1937 виконаних і 1742 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: