На радість вінничанам

Читать на русском

На радість вінничанам, їхньому міському голові Володимиру Гройсману в 2012-му році вдалося реалізувати значно більше ініціатив з благоустрою міста, ніж мерам тих же Черкас, Чернігова чи Житомира. З 18-ти проаналізованих нами обіцянок Вінницького міського голови, 12 - були виконані.

Найбільше уваги в Програмі економічного і соціального розвитку м. Вінниці на 2012 рік було надано ремонту автошляхів. Згідно з офіційними даними міської ради, в поточному році було проведено реконструкцію 8279 кв. м вулиці Некрасова (від вулиці Коцюбинського до вулиці  Островського), 3984 кв. м вулиці Тімірязєва (від вулиці Коцюбинського до вулиці Шмідта), 7195 кв. м вулиці Шмідта (від вулиці 50-річчя Перемоги до вулиці Привокзальної), також розпочалася реконструкція проспекту Космонавтів, хоча завершення даного проекту в поточному році очікувати не слід. На наступний рік перенесено також облаштування вулиці Верхарної.

В 2012-му році проведено ремонт тротуару вулиці Бучми: загальна довжина складає 440 мп, площа - 660,0 кв. м, розширена проїзна частина вулиці в межах влаштованого тротуару, впорядковане водовідведення (влаштована закрита зливова каналізація). Також був проведений  капітальний ремонт тротуару по вулиці 30-річчя Перемоги (загальною площею 2500 кв. м), але не вистачило фінансування на реконструкцію тротуару по вулиці І. Богуна.

В рамках заходів з покращення водовідведення було здійснено реконструкцію котельні на вулиці Г. Успенського, 71 (встановлено 5 котлів МН-120), проте не проводилась реконструкція котельні по вулиці Нагірній, 13.

Із соціальних ініціатив вінницького мера в поточному році було заплановано здійснити  ремонт муніципальних спортивних клубів, побудувати нові дитячі садки та ліквідувати чергу для бажаючих там займатися. З даних ініціатив більшість також були втілені в життя. Так, було завершено капітальний ремонт будівлі МДЮСШ № 2 (освоєно 49,08 тис. грн.), де було здійснено заміну вікон, дверей, підлоги, проведено оздоблювальні роботи, замінена сантехніка та електропроводка. На ремонт даху МК ДЮСШ "Вінниця" витратили чомусь аж в 240 тис. грн., але не розпочинали ремонт в МДЮСШ № 5.

Насамкінець зазначимо, що Володимир Гройсман є незмінним мером Вінниці з 2006-го року та визнаний одним з найефективніших міських голів України, згідно з результатами опитування Комітету виборців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: