ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у президенти - Охендовський

Читать на русском

Центральна виборча комісія сформувала список із 23 кандидатів, що боротимуться за крісло глави держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ЦВК.

Голова ЦВК Михайло Охендовський оприлюднив список із 23 кандидатів у президенти України на виборах 25 травня 2014 року. Ще стільком же комісія відмовила. Так, виборці не побачать у бюлетенях Юрія Іваницького, Євгенію Терехову та Дарта Вейдера. Документи останнього не прийняли тому, що адреса, за якою проводився з’їзд «Інтернет-партії України», була визнана недійсною, – повідомив Охендовський.

Таким чином, у списку осіб, що балотуватимуться на посаду Президента України - без несподіванок. Від лідерів Євромайдану за перемогу боротимуться Ольга Богомолець, Петро Порошенко, Олег Тягнибок та Дмитро Ярош, чия заявка була прийнята останньою. Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко відкинула пропозицію зняти свою кандидатуру, тож вона також серед претендентів на посаду голови держави. Нагадаємо, раніше Віталій Кличко відмовився від боротьби за президентське крісло на користь Петра Порошенка і заявив, що балотуватиметься у мери Києва. У той же час, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк дотримався обіцянки не брати участі у майбутніх виборах.

Пролунали вже й перші обіцянки від кандидатів. Так, Порошенко заявив, що продасть Roshen у разі обрання Президентом, а Ярош одним з перших пунктів своєї передвиборної програми зазначив збільшення витрат на армію утричі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: