Турчинов звільнив у запас кримських строковиків

Читать на русском

Виконувач обов’язків Глави держави підписав указ про звільнення у запас усіх військових строкової служби із Криму та Севастополя.

Усі кримські призовники та курсанти будуть звільнені у запас протягом місяця, повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на офіційний сайт Президента України. 

«Звільнити протягом квітня 2014 року в запас із Збройних Сил України […] військовослужбовців (курсантів), які призвані на строкову військову службу (навчання) військовими комісаріатами з Автономної Республіки Крим, міста Севастополя і подали відповідні рапорти» - йдеться у документі.

Як відомо, Путін раніше заявив про намір віддати ЗСУ частину техніки, що належала українським частинам у Криму, втім, вітчизняне оборонне відомство повідомляє про те, що російські солдати та бійці місцевої «самооборони» перешкоджають вивезенню техніки.

Певна «розрядка» військового напруження між країнами спостерігається не лише в Криму, а і на східному кордоні України: Міністерство оборони повідомляло про зменшення кількості російських військових формувань на кордонах зі східними областями.

В системі «Слово і Діло» наразі зафіксована 71 обіцянка Олександра Турчинова, 58% з яких нині у процесі виконання, ще 32% значаться як виконані (зокрема, обіцянки щодо ліквідації «Беркуту» та створення Національної Гвардії) Увесь список зобов’язань в. о. Президента можна переглянути тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: