Партія регіонів підтримає відставку Авакова - Герман

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має бути відправлений у відставку.

Про це вона сказала у Верховній Раді, передає «Слово і Діло».

«Необхідно поставити на голосування питання про відставку міністра МВС Авакова, тому що в країні було допущено політичне вбивство (мається на увазі вбивство активіста «Правого сектора» Олександра Музичка - Ред.). І поки не буде розслідувана ця справа, не можна, щоб цей чоловік працював у Міністерстві внутрішніх справ і мав вплив на це розслідування», - заявила нардеп.

Крім того, Герман закликала нову владу не повторювати помилок попередньої.

«Я дуже прошу не повторювати тих помилок, які були допущені раніше. Згадайте, як ви самі свого часу вимагали відставки попереднього міністра МВС Захарченка. І якби він відреагував вчасно, може, не було б убито стільки людей на Майдані», - зазначила вона.

Варто зазначити, що сьогодні позафракційним нардепом Інною Богословською у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, про вбивство активіста «Правого сектора» Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий стало відомо в ніч на 25 березня. Він загинув при затриманні його бійцями спецпідрозділу «Сокіл». У зв'язку з цим «Правий сектор» вимагає відставки голови МВС Арсена Авакова та залучення працівників «Сокола» до відповідальності. В той самий час Аваков вважає, що затримання Музичка проводилося в рамках закону.

Нагадаємо, Ганна Герман кілька разів обіцяла піти з політики, але так і не виконала це. У 2009 році вона пообіцяла повернутися в журналістику в разі перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року, а в 2013 заявила про те, що піде з політики, якщо Янукович не полегшить долю Юлії Тимошенко.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 16 невиконаних обіцянок Герман і лише 8 виконаних заяв. З усіма її обіцянками можна ознайомитися на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: