Гройсман обіцяє 26 тисяч робочих місць для кримських військовослужбовців

Читать на русском

Віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що для військовослужбовців, які покидають Крим, та їхніх сімей в Україні підготовано 26 тисяч робочих місць.

Про це Гройсман повідомив під час засідання українського парламенту, повідомляє "Слово і Діло".

За словами чиновника, робочі місця зарезервовані у 18 регіонах країни. Крім того, як заявив віце-прем'єр, за цією програмою вже розміщено 60 сімей військовослужбовців.

"Сьогодні всі організаційні та фінансові питання вирішено. Мінсоцполітики, Міносвіти займаються питаннями переміщення і адаптації", - запевнив Гройсман.

У свою чергу, екс-міністр оборони України Ігор Тенюх повідомив, що 6500 військовослужбовців, включаючи членів їхніх сімей, уже заявили про своє бажання покинути Крим. За словами Тенюха, військовослужбовці бажають продовжити служити в українських Збройних силах.

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони виводить українські війська з Криму. Крім того, відомство веде переговори про виведення українських військ разом із технікою.

Нагадаємо, Володимир Гройсман з 27 лютого - віце-прем'єр-міністр України з регіонального розвитку. У політиці з 2002 року. У системі "Слово і Діло" зареєстровано 205 обіцянок чиновника. 105 із них, серед яких запуск фонтану в Центральному парку культури та створення у трьох Вінницьких школах іншомовного середовища, виконано. Які ще обіцянки давав Гройсман, читайте в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: