Україна відповість Росії контрпропагандою - Сич

Читать на русском

Віце-прем'єр-міністр Олександр Сич уже призначив нових керівників "Укрінформу" та Держкомтелерадіо. Ними стали Олександр Харченко та Олег Наливайко відповідно. 

«Не варто нарікати, що частина українців усе ще вірить деструктивній і неправдивій інформації. Треба визнати, що ці люди не мають інформаційного контрпродукту, який треба готувати невідкладно, аби розвінчувати міфи, що наразі торпедують українське суспільство», - зауважив Олександр Сич, передає "Слово і Діло".

Віце-прем'єр наголосив: держава має більше покладатися на фахівців, які керуються свободою слова, високими стандартами журналістики й вимогами національної безпеки.

«Потрібно думати, як упорядкувати інформаційну політику, аби вона гарантувала національну безпеку. Наразі складається враження, що деякі медіа більш орієнтовані на прибуток, ніж на підтримку державницьких начал. Ми маємо розуміти, що від сили й порядку в державі залежить доля кожного конкретного громадянина. Відповідно, кожен із нас зацікавлений, аби в центрі інформполітики опинялися віковічні суспільні цінності – людина, сім’я, держава», - наголошує Сич. 

Сич Олександр Максимович - з 27 лютого 2014 року віце-прем'єр-міністр України. Колишній голова Івано-франківської облради. За даними системи "Слово і Діло", в його "скарбничці" - 32 обіцянки. Які з них він виконав - у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: