Намети з Майдану потрібно перенести в Крим - Нищук

Читать на русском

Міністр культури Євген Нищук, який був «голосом Майдану» протягом усього періоду протестів, запропонував перенести намети з Майдану Незалежності до Криму.

Про це він сказав сьогодні зі сцени Майдану, передає "Слово і Діло".

В той самий час на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі Нищук попросив Раду національної безпеки і оборони захистити інформаційний простір країни, не допускаючи розповсюдження неправдивої інформації про події в Україні, зокрема про «утиски» на етнічному та релігійному ґрунті.  

«Майдан показав, наскільки толерантно можуть співіснувати різні конфесії. Про нашу толерантність у цих питаннях знає весь світ», - зазначив Нищук.

Він також прокоментував політичну кризу в стосунках України та Росії, пояснивши її імперським світоглядом росіян.

«Світогляд українського народу, вся його історія, події на Майдані красномовно свідчать, що головною цінністю в Україні є людина! Тоді як у нашого північного сусіда головним є  імперський дух, а  особистість знівельована. У цьому відмінність України та Росії», - резюмував він.

Нагадаємо, після призначення на посаду Нищук пообіцяв звільнити всіх заступників міністра культури, і проект «Слово і діло» підтвердив виконання цієї обіцянки.

З біографією Нищука та його обіцянками можна ознайомитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: