Військові частини України чекають лише наказу - Тенюх

Читать на русском

Збройні Сили України готові до виконання наказів і відновили всі необхідні ресурси.

Про це заявив в. о. міністра оборони Ігор Тенюх на брифінгу в Кризовому медіа-центрі, повідомляє кореспондент «Слово і Діло».

«За два останні тижні ми повністю відновили всі необхідні ресурси для повного захисту Півдня та Сходу України», - повідомив він.

На запитання про те, чи оголошене перемир’я значить, що уже відбувалися саме військові дії, Тенюх відповів, що це стосується припинення будь-який активних дій російських військових.

«Перемир’я – це коли припинився тиск на військові частини та захоплення об’єктів», - заявив він.

Також він додав, що на території Криму зараз знаходиться близько 21 тис. російських військових, а на кордоні з Україною – ще 60 тисяч військових.

Нагадаємо, Міноборони досягло домовленостей із російськими військами щодо припинення блокування військових частин Збройних Сил в Криму та недопущення будь-яких провокацій до 21 березня.

Раніше Тенюх обіцяв, що Україна не буде виводити військовослужбовців з Криму після референдуму, а також не допустить введення військ Росії на територію Донбасу.

З біографією та обіцянками Тенюха можна ознайомитися на його сторінці в системі «Слово і діло», яку можна переглянути тут.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: