Мірошниченко вимагає не пускати в Крим Жириновського і Боярського

Читать на русском

Ігор Мірошниченко вимагає заборонити в'їзд в Україну російським діячам культури, які підтримують введення російських військових в Крим.

У парламенті вже зареєстровано депутатський запит, автором якого є обранець від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко, повідомляє прес-служба партії.

«Сьогодні Україна просто зобов'язана закрити кордони і заборонити в'їзд на свою територію всім, хто підтримує окупацію Криму і агресора, що порушує територіальну цілісність нашої держави», - зазначає депутат.

Нагадаємо, що діячі культури Росії підтримали дії Путіна в Криму. Серед тих, хто підписав лист до президента РФ: актори Олексій Баталов, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Василь Лановий, співак Олег Газманов, піаніст Денис Мацуєв та інші.

На думку Мірошниченка, Україна програє інформаційну війну Росії, бо не може закрити інформаційний простір для «агітаторів з боку агресора».

"Щоб не допустити цього, ми маємо заборонити в’їзд на територію нашої держави українофобів, таких як Жириновський, Затулін і їм подібних", - сказав Мірошниченко.

Нагадаємо, президент Української PR- Ліги Андрій Ротовський зазначав, що проросійська пропаганда в Україні активно поширюється протягом останніх трьох років. На його думку, в країні необхідно створити структури, які будуть відловлювати інформаційні атаки.

Проект «Слово і Діло» стежить за обіцянками Ігоря Мірошниченка25 лютого 2014 року він заявив , що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення буде сформована з громадських представників. Туди не увійдуть ставленики олігархів та залежних телерадіоорганізацій. Чи виконує Мірошниченко свої обіцянки можна побачити тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: