Гриценко знає, як зупинити дії будь-якого Путіна

Читать на русском

Існують конкретні варіанти прямих та асиметричних дій, які здатні зупинити будь-якого агресора.

Про це заявив екс-міністр оборони Анатолій Гриценко в контексті агресії Росії на українських територіях, повідомляє прес-служба Гриценка .

«Важелі впливу існують навіть якщо в агресора кращі армія та ресурси, шалена знахабнілість та цілковите нехтування нормами міжнародного законодавства», - уточнив Гриценко .

Водночас, він заявив, що не буде у відкритому доступі називати ці важелі, оскільки щодня надає свої пропозиції владі. «Я не верховний головнокомандувач ЗСУ, ним є пан Турчинов. Але я щодня як простий народний депутат пропоную владі свої варіанти вирішення цієї кризи, зокрема й військові», - заявив Гриценко.

За словами Гриценка, Україні не потрібна  допомога країн НАТО та країн, які гарантують територіальну цілісність України – Великої Британії та США. «Натомість вони повинні забезпечити мир і демілітаризацію. Тобто, щоб жодна одиниця бронетехніки чи літак не міг безконтрольно потрапити на територію України», - роз’яснив він.

В. о. Президента Олександр Турчинов також заявляв, що військову агресію проти України з боку Росії зупинить міжнародне співтовариство.

В свою чергу, Юля Тимошенко заявляла, що в Криму існує небезпека виникнення гарячої точки через бездіяльність Заходу.

За даними системи «Слово і Діло» станом на 14 березня Анатолій Гриценко виконав п'яту частину своїх обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: