Янукович має постати перед судом - Медведчук

Читать на русском

Існує тільки один сценарій повернення Віктора Януковича в Україну - він має постати перед судом. Про це заявив Віктор Медведчук, лідер громадського руху «Український вибір», повідомляє прес-служба політика.

Таку заяву політик зробив, щоб спростувати інформацію ЗМІ про нібито існуючий план повернення Януковича в Україну. За версією мас-медіа, до цього плану має відношення і Віктор Медведчук. Політик заперечує.

«Президент, який допустив громадянське протистояння, загибель людей, - втратив моральне право бути главою держави. У 2004 році найважливішим завданням влади було не допустити кровопролиття, насильства і жертв в ході акцій протесту. І ми змогли це зробити», - заявив Медведчук.

Нагадаємо, що 27 лютого Перший віце -прем'єр -міністр України Віталій Ярема заявив, що звертатиметься до Президента, Генеральної прокуратури Росії з проханням про екстрадицію в Україну Віктора Януковича . А президент Росії Володимир Путін визнав, що у Янукович немає політичного майбутнього.

Однак, сам Янукович донині вважає себе легітимним президентом України .

Нагадаємо, що Віктор Медведчук є лідером громадського руху «Український вибір». У політиці з 1997 року.

За даними системи «Слово і діло» по станом на 13 березня Медведчук виконав 2 обіцянки з 2. Що саме він обіцяв зробити дивіться в нашому рейтингу .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: