Янукович впевнений, що він - головнокомандуючий військ України

Читать на русском

Янукович лишається єдиним легітимним Президентом України, а також він є головнокомандуючим Збройних Сил.

Про це на прес-конференції в Ростові-на-Дону заявив екс-президент України Віктор Янукович, повідомляє корреспондент «Слова і Діла».

Два тижні тому, перед цією заявою, Віктор Янукович запевнив, що він не буде звертатись за військовою допомогою до Росії. Але наразі російські війська повністю окупували Кримський півострів.

Сьогодні він заявив, що готовий повернутися в Україну. «Як тільки з'явиться можливість, я повернуся в Україну. Впевнений, чекати – не довго», - додав він.

Також Янукович заявив, що президентські вибори, які заплановані на 25 травня, він вважає нелегітимними. «Будь-яка влада, яка буде обрана 25 травня – нелегітимна. Вибори будуть проходити серед тотального контролю бандитських угруповань. Та навіть під дулом автоматів населення Півдня та Сходу України вимагає ставитися до себе з повагою», - запевнив він.

Також він порадив США «не виділяти гроші бандитській владі».

Перед прес-конференцією ведучий заходу заявив, що питання журналістів до Віктора Януковича не передбачені. Конференція тривала близько десяти хвилин, наприкінці екс-президент зацитував перші рядки гімну України.

26 лютого 2014 року в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що екс-президент України Віктор Янукович буде обов'язково затриманий.

Тимошенко запевнила, що влада Януковича не повернеться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: