Тігіпко проти референдуму в Криму

Читать на русском

Партія регіонів не підтримує проведення референдуму в Криму. Про це в ході ранкового засідання Парламенту заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко, повідомляє «Слово і діло».

За його словами, позиція ПР не змінилася. «Ми послідовно виступали і виступаємо за єдність України... Ми не підтримуємо референдум, який проводиться в Криму», - заявив він.

У той же час, депутат зазначив, що фракція Партії регіонів не голосувала за звернення до ООН з вимогою негайно розглянути ситуацію на півострові.

«У зверненні до ООН є деякі провокаційні пункти. Тому потрібно дочекатися закінчення референдуму, подивитися, що буде в Криму», - зазначив Сергій Тігіпко.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому засіданні Верховна Рада прийняла звернення до ООН з проханням забезпечити територіальну цілісність України.

У той же час народний депутат від фракції «Свобода» Юрій Михальчишин запропонував звернутися до Організації Об'єднаних Націй з вимогою виключити Росію з ООН як агресора по відношенню до України.

Раніше Олександр Турчинов, в.о. голови Верховної Ради і в.о. глави держави, заявив, що Верховна Рада АРК буде розпущена, якщо рішення про проведення референдуму по приєднанню автономії до Росії не буде скасовано.

Рейтинг відповідальності Сергія Тігіпка в системі «Слово і діло» становить 47 %. Він виконав 72 з 153 обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: