Львівська губернаторка Сех просить звільнити нового прокурора області

Читать на русском

Голова Львівської ОДА Ірина Сех просить генпрокурора Олега Махніцького звільнити з займаної посади новопризначеного прокурора Львівської області Володимира Гураля.

Про це сказано в зверненні Сех, опублікованому на офіційному сайті Львівської ОДА.

«З огляду на далеко не однозначне сприйняття громадою згаданого посадовця, великий суспільний резонанс довкола цього кадрового рішення, прошу Вас переглянути наказ про призначення Володимира Гураля на посаду прокурора Львівської області», - зазначає Сех.

Зі слів Сех, від прийняття генпрокурором правильного кадрового рішення залежить збереження спокою в регіоні.

Як відомо, Володимира Гураля було призначено на посаду прокурора Львівської області 4 березня, але активісти «Правого сектору» зірвали його представлення, заявивши, що ця кандидатура не задовольняє вимог Майдану і звинувативши Гураля у корупції.

В той же час в.о. генпрокурора Олег Махніцький 26 лютого 2014 року запевнив, що Генпрокуратура буде ініціювати проведення широкомасштабних перевірок щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства.

Також повідомлялось, що Махніцький розглядає можливість скорочення штату органів прокуратури на 1 тис. працівників.

Поточний рейтинг відповідальності Ірини Сех в системі «Слово і діло» становить поки 4% - проектом зафіксовано 28 обіцянок Сех, з яких 26 перебувають в процесі виконання, 1 була виконана, а 1 – провалена.  

Рейтинг відповідальності Махніцького становить 18% - «Словом і ділом» зафіксовано 11 його обіцянок, з яких 2 виконані, а ще 9 перебувають в процесі виконання.  

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: