МВС арештувало пальне Курченка на $70 млн

Читать на русском

Слідчі Міністерства внутрішніх справ арештували пальне в Одесі, яке належить «Східноєвропейській паливно-енергетичній компанії» Сергія Курченка.

Про це повідомив міністр МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

За словами Авакова, арештовано близько 60 тис. тон пального, на суму близько 70 млн $.

«По всій країні ми проводимо вилучення активів з виявлених злочинних за нашою оцінкою схем. Вилучене паливо передаємо на зберігання в Міністерство оборони», - додав Аваков.

Раніше повідомлялося, що в рамках розслідування незаконної діяльності групи компаній, які входять до «Східноєвропейської паливно-енергетичної компанії» Сергія Курченка, відкрито 11 кримінальних проваджень в Автономній Республіці Крим, 8-ми областях та Києві.

«Я - чесний український бізнесмен, який завжди інвестував в Україну і саме тут зосереджений практично весь мій бізнес. Група компаній, що мені належать, неодноразово піддавалася перевіркам з боку правоохоронних органів і жодних серйозних порушень виявлено не було», - розповідав Курченко.

Проектом «Слово і діло» станом на 11 березня 2014 року зафіксовано 27 обіцянок Авакова, з яких – 9 виконані, а 18 перебувають у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: