Будівництво під 28 жовтня

Читать на русском

Чергову станцію столичного метрополітену урочисто відкрив Прем’єр-міністр України Микола Азаров 25 жовтня 2012 року. З наших джерел відомо, що «Іподром» був вже готовим до відкриття ще в першій половині вересня. Опоненти влади пояснюють перенос церемонії передвиборчим бажанням пропіаритись на ній з боку народного депутата від ПРУ, девелопера Ігоря Лисова, що балотується по Голосієво.

Але ще 1 вересня 2012 року вже було відомо, що влада в особі Олександра Попова не виконує своїх обіцянок щодо запущених в експлуатацію двох (а не однієї) станцій метро. Руслан Крамаренко повідомив, що «Теремки» заплановано відкрити лише в травні 2013 року.

Тут можна провести паралелі з перезапуском роботи швидкісного трамваю на Троєщину. І не тільки тому, що він був відкритий в один день з «Іподромом» і покликаний вирішити проблему столичного спального району. А й через те, що його презентація – головна родзинка передвиборчої кампанії іншого регіонала, метробудівця Валерія Борисова. Цікаво, що кольори агітації обох теж дуже схожі – ніжно-зелені, як весняна трава.

І ще одна деталь. Найбільшу станцію швидкісного трамваю на Сабурова почали будувати лише в серпні 2012 року. До цього вона була занедбаною багато років. Чи не можна було цього зробити раніше?

Тобто поки жителі Троєщини і Теремків щоранку з труднощами добираються до роботи, наші керманичі прагматично гадають, під яку дату краще підлаштувати радісні події так, щоби старих політиків знову переобрали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: