Губернатор Луганщини на минулій роботі справився лише з прибиранням скверів

Читать на русском

Нещодавно призначений на посаду голови Луганської обласної державної адміністрації Михайло Болотських, який раніше очолював Державну службу з надзвичайних ситуацій, виконав на попередньому посту лише 2 з 10 зафіксованих проектом «Слово і діло» обіцянок.

При цьому обидві виконані обіцянки стосуються незначних завдань, а саме – впорядкування парків і скверів.  Зокрема, як і обіцялося Михайлом Болотських, очолюване ним раніше відомство здійснило облаштування парку Олеся Гончара, а також ще одного скверу неподалік від будівлі апарату ДСНС.

В той же час Болотських невдало спрогнозував минулорічний весняний паводок у Києві, що призвело до підтоплень, а, крім того, не виконав ще одну обіцянку щодо завезення в Київ 150-ти насосних станцій, що теж «посприяло» невирішенню проблеми паводку. Також Болотських провалив свою обіцянку стосовно забезпечення житлом рятувальників в Одесі.

Після свого звільнення з посади голови ДСНС Болотських залишив ще низку обіцянок в процесі виконання: так, він обіцяв створити систему екстреного виклику «112»; зменшити кількість перевірок працівниками свого відомства; закупити техніку на 1 млрд. 849 млн. грн; утилізувати всі залишки боєприпасів на 61 арсеналі в місті Лозова і забезпечити в 2014 році житлом 40 родин рятувальників у Донецьку.

Як відомо, вчора народний депутат від фракції УДАР Ірина Геращенко вимагала «виправити помилку» і звільнити Болотських з посади голови Луганської ОДА, звинувативши його в причетності до організації «АнтиМайдану».

Болотських був призначений луганським губернатором відповідно до указу в.о. Президента Олександра Турчинова від 2 березня.  

Попередній голова Луганської ОДА Володимир Пристюк зумів виконати 12 із 105 обіцянок, зафіксованих проектом «Слово і діло», ще 23 його обіцянки були провалені, а 70 залишилися в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: