Новий представник президента в Криму погрожує розпуском ВР Криму

Читать на русском

Новопризначений представник президента в Криму, нардеп від фракції УДАР Сергій Куніцин заявив, що розпуск Верховної Ради Криму, яка вчора оголосила референдум про статус АРК, буде легітимним кроком, передає прес-служба партії УДАР.

«Група людей, під виглядом спроби отримати ширші повноваження для автономії, ставлять Крим на межу втрати автономії. Вони повинні розуміти, що чим далі вони порушують Конституцію і закони, тим більше держава має право на легітимні кроки починаючи від того, що у Верховній Раді можуть прийняти постанову про розпуск парламенту Криму», - зазначив Куніцин в ефірі «5-го каналу».

Куніцин також висловив подяку кримським татарам за їх державницьку позицію.

«Ми опинилися в унікальній ситуації часів молодої України: татари вчинили, як державники, коли учора вийшли і захистили Україну», - вважає депутат.

Ударівець додав, що як представник президента в Криму для врегулювання ситуації готовий зустрічатися з усіма, крім терористів, з якими «треба розмовляти по-іншому».

Нагадаємо, вчора вночі будівлі Верховної Ради Криму і Ради міністрів АРК були захоплені озброєними людьми.

Паралельно з цим розпочалися маневри російської воєнної техніки Чорноморського флоту.

Українське МЗС вручило повіреному РФ в Україні Андрію Воробйову ноту з проханням утриматись від пересування поза межами дислокації військових підрозділів ЧФ РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: