Поки всі спали, збройні загони захопили Верховну Раду Криму

Читать на русском

Незважаючи на обіцянку голови Радміну Анатолія Могильова не допустити проявів екстремізму, будівлі Верховної Ради Криму і Ради міністрів АРК вночі захопили невідомі.

«Сьогодні близько 4-ї ранку були захоплені озброєними невідомими поки людьми будівлі Ради міністрів і Верховної Ради Криму. Поки ми не можемо сказати, хто ці люди .... Я буду брати участь у переговорах. Ми будемо оперативно інформувати кримчан про всі події, які будуть розвиватися на сьогоднішній день. Все знаходиться під контролем, йде переговорний процес», - прокоментував інцидент Анатолій Могильов, якого цитує Управління інформаційної політики Радміну.

Могильов повідомив, що учасники захоплення будівлі вивели на вулицю людей, які в ній знаходилися, але не проявляли до них агресії.

У зв'язку з ситуацією, що склалася, в Сімферополі оголошено вихідний день, співробітників Ради міністрів АРК попросили також не виходити на роботу.

Як відомо, вчора біля урядових будівель в Сімферополі тривали сутички, в ході яких постраждали кілька десятків людей.

Нагадаємо, раніше голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов заявив, що на півострові достатньо сил правопорядку, щоб контролювати ситуацію і не допустити проявів екстремізму і анархії.

25 лютого Могильов висловив готовність конструктивно працювати з новою виконавчою владою в Україні.

Проект «Слово і діло» писав про активізацію в Криму сепаратистських настроїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: