У важку для економіки хвилину пенсії за лютий все ж виплатили

Читать на русском

Незважаючи на економічні проблеми усі 13,5 млн. пенсіонерів одержали в повному обсязі пенсії за лютий. 

«За інформацією Пенсійного фонду, вчора, 25 лютого, було повністю завершено фінансування пенсійних виплат за лютий. На ці потреби було направлено 21,3 млрд. грн.», - повідомив директор департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Мінсоцполітики Микола Шамбір, якого цитує прес-служба міністерства.

Він додав, що фінансування пенсійних виплат здійснювалось без преференцій для окремих регіонів, а рівномірно по всій країні.

«Незважаючи на існуючі в країні економічні та політичні негаразди, ми змогли втримати ситуацію і забезпечити повноту виплат. Якщо десь і виникали певні затримки, ми сподіваємось на розуміння», - зазначив чиновник.

Нагадаємо, 23 лютого 2014 року в.о. Президента Олександр Турчинов заявив, що одним із завдань нового уряду буде забезпечення своєчасної виплати зарплат, пенсій і стипендій.

24 лютого в.о. віце-прем'єр-міністра Олександр Вілкул у рамках своїх повноважень дав доручення окремим держустановам припинити будь-які платежі, окрім платежів із заробітної плати.

Наразі Міністерство фінансів веде переговори з представниками Євросоюзу, США та міжнародних фінансових інституцій щодо термінового виділення макрофінансової допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: