Всі силові структури починають «антитерористичну операцію»

Читать на русском

Служба безпеки України заявила про початок «антитерористичної операції» за участю СБУ, МВС, Міністерства оборони, Прикордонної служби, а також центральних та місцевих органів влади. 

Про це сказано в заяві голови Служби безпеки України Олександра Якименка, яка опублікована на офіційному сайті СБУ.

«Хочу зазначити, що рівень суспільної небезпеки, який існує в Україні, потребує залучення усіх суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом», - сказано в заяві голови СБУ.

Якименко додав, що в державі запроваджуються заходи щодо посилення охорони громадського порядку та державного кордону.

«Сьогодні відбувається свідоме, цілеспрямоване застосування насильства шляхом підпалів, убивств, захоплення заручників, залякування населення з метою досягнення злочинних цілей. Все це з використанням вогнепальної зброї. Це вже не прояви тероризму – це конкретні терористичні акти!», - зазначається в заяві.

Нагадаємо, сьогодні Штаб національного спротиву повідомив, що ввечері з боку силових структур знову готується штурм Майдану.

Міністр оборони Павло Лебедєв віддав наказ відправити до Києва 25-ту Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду і 79-й окремий аеромобільний полк (Миколаїв), хоча раніше заявляв про невтручання в конфлікт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: