Стримувати людей на Майдані стає все складніше - Оробець

Читать на русском

Відсутність відчутних результатів у переговорах влади та опозиції з дуже високою ймовірністю призведе до поновлення силового протистояння протестувальників і «Беркута» в центрі Києва.

Про це в ефірі «Громадського телебачення» увечері 11 січня заявила народний депутат від «Батьківщини» Леся Оробець.

Нардеп додала, що поновлення силового протистояння в очах протестуючих буде виглядати логічним, адже саме такі дії, а не мирні мітинги на Майдані, змусили владу почути їхні вимоги.

За словами депутата, багато активних учасників протестів - це люди, які раніше їздили на дорогих машинах і мали свій бізнес. Після того, як бізнес у них відібрали, вони налаштовані залишатися до тих пір, поки не доб'ються нових правил гри.

Оробець також зазначила, що їй і коменданту Майдана Андрію Парубію все складніше знаходити аргументи, щоб зупинити протестуючих від поновлення силового протистояння, хоча вони і намагаються «згладжувати гострі кути».

Нагадаємо, 7 лютого комендант Майдану, народний депутат Андрій Парубій заявив, що самооборона Майдану буде розширюватися по всій країні як всеукраїнська структура, а кількість її членів зросте приблизно в два рази.

13 січня Парубій пообіцяв, що Євромайдан в Києві зможе зупинити будь-який сценарій зовнішнього впливу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: