Депутату «Свободи» вночі спалили ресторан і лазні

Читать на русском

У ніч на 10 лютого 2014 року на Львівщині невідомі спалили ресторан, який є власністю родини заступника голови ВО «Свобода», народного депутата Ігоря Кривецького.

Про це повідомляє прес-служба ВО «Свободи».

Під час спроби охорони затримати людей, які зробили підпал, зловмисники застосували вогнепальну зброю. Постраждалих немає.

Напередодні ж було спалено банний комплекс, який також належить Кривецьким.

Як повідомляє прес-служба, «Свобода» розцінює ці дії як намагання політичного тиску на націоналістів, що займають активну антивладну позицію.

«Ми увійшли в той етап боротьби, коли жодного кроку назад ступати не будемо. Ми йдемо лише вперед і до цілковитої перемоги, після якої кожен зловмисник отримає справедливу кару за свої дії», йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, що місяць тому режим арештував все майно очільника Вінницької обласної організації ВО «Свобода», одного з координаторів місцевого осередку Майдану Олексія Фурмана. Повідомляється, що арештувано навіть пенсію його матері.

Олег Тягнибок, лідер партії «Свобода» запевняв, що географія пікетів буде розширюватись.

Віталій Захарченко, міністр внутрішніх справ, 24 січня 2014 року заявив, що міліція не буде переслідувати мітингувальників з вулиці Грушевського, якщо вони покинуть небезпечну зону.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: