Створення мережі Wi-Fi в Київському метрополітені відкладається

Читать на русском

Щохвилини мережа Інтернет з космічною швидкістю охоплює все більшу кількість людей по всьому світу. Новини, розваги, спілкування у павутині стали невід'ємною частиною життя майже кожного мешканця сучасного міста. В епоху, коли доступ до інформації не обмежується місцем та часом, важливо забезпечити її якісне отримання не лише у зонах відпочинку, а й там, де користувачеві буде максимально зручно під' єднатися до Wi-Fi.

З ініціативою створення безкоштовної мережі Інтернет у Київському метро напередодні проведення Чемпіонату Європи з футболу виступив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов. Зізнавшись, що міській владі навряд чи стане під силу провести необхідний обсяг робіт до початку знакового дійства, він зі 100-відсотковою відповідальністю  заявив, що Wi-Fiтут запрацює до Дня Незалежності. На превеликий жаль, очікування мешканців столиці виявилися марними, адже на сьогоднішній день безкоштовний Wi-Fi встановлено лише на станції "Майдан Незалежності", та при підключенні зі смартфону і тут виникають проблеми.

Мабуть, Олександр Попов в останній момент занепокоївся можливим погіршенням ситуації з пасажиропотоком: запровадження бездротового Інтернету призведе до того, що люди повільно виходитимуть з вагонів метро і затримуватимуться на переходах, намагаючись завантажити потрібний сайт або дописати повідомлення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: