Міліція з трьох спроб не почула жодних свідчень від викраденого Булатова

Читать на русском

Представники слідства тричі намагалися допитати одного з організаторів Автомайдану, якого на тиждень викрали невідомі.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Однак, за повідомленням прес-служби, жодної суттєвої деталі про скоєний стосовно нього злочин лідер Автомайдану не надав.

Така поведінка потерпілого наводить на думку, що він не бажає співпрацювати зі слідством, йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

Першого разу Булатова не вдалося допитати через стан здоров’я, а також через присутність великої кількості людей – політиків, захисників, які не давали провести слідчу дію. Пізніше потерпілий повідомив лише ймовірний колір мікроавтобуса, на якому його викрадали, - синій. З третього разу допит відбувся, але уточнюючої інформації працівникам слідства знову надано не було, повідомляє МВС.

– Навіть прикмет злочинців, які могли би бути причетні до вчинення кримінального правопорушення, він нам не надає, – наголосив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров.

За словами Татарова, наразі триває розслідування кримінального провадження за фактом зникнення Дмитра Булатова.

Слідство проводиться далі, встановлюються свідки кримінального правопорушення. Встановлюються місця розташування відеокамер та відеореєстраторів на автомобілях, які могли там знаходитися в той час, коли зник потерпілий.

Екс-прем’єр-міністр Микола Азаров 11 грудня 2013 року заявляв, що ніякого застосування сили проти мирних мітингувальників ніколи не буде. За його словами, буде проводитися тільки розчистка доріг.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко 24 січня 2014 року заявив, що міліція не буде переслідувати мітингувальників з вулиці Грушевського, якщо вони покинуть небезпечну зону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: