Що встиг зробити за півроку для Донецької області Олександр Кіхтенко

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» проаналізувала 6 місяців роботи голови Донецької обласної державної адміністрації (з 5 березня 2015 року – керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації) Олександра Кіхтенка.

Так, очільник Донеччини встиг дати 29 обіцянок, 4 з яких виконати не зміг. У той же час, 7 обіцянок донецького губернатора – виконано, а ще 18 знаходяться у процесі виконання.

Загалом, у рейтингу губернаторів «Слова і Діла» Олександр Кіхтенко займає 8-ме місце.

Серед здобутків глави Донецької області– перенесення Донецького національного університету імені М.Горького до міста Красний Лиман, створення в цьому ж місті реабілітаційного центру для учасників бойових дій в зоні АТО, організація спільного патрулювання вулиць міліцією та військовими в населених пунктах Донецької області, надання допомоги від держави родинам загиблих та пораненим в Краматорську внаслідок обстрілів терористами міста 10 лютого.

Поряд з цим, Кіхтенку не вдалося зупинити несанкційоване вивезення вантажів із зони АТО та створити дієву систему постачання вугілля з шахт, які знаходяться на території підконтрольній українській владі. Також очільник Донеччини не зміг збільшити інтенсивність транспортного переміщення Донецької області з окупованою територією.

Окрім того, керівник Донецької військово-цивільної адміністрації пообіцяв створити буферну зону з територіями, які контролюють бойовики, відновити роботу насосної станції на Карлівському водосховищі, відновити постраждалі будинки в Краматорську, забезпечити належне функціювання шахт в Донецькій області, навести лад на підприємствах області та ін. Проте, ці обіцянки поки що знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: