Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 16 березня 2015 р. за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Вчора, 15 березня фактів використання ворожої артилерії не зафіксовано. Місця найбільшого напруження, де трапляються провокації бойовиків з використанням стрілецької зброї, гранатометів, бронетехніки та мінометів, – населені пункти на схід від Маріуполя, район Донецького аеропорту, н.п. Майорськ під Горлівкою, с. Сокільники неподалік Бахмутської траси. Також бойовики двічі використали стрілецьку зброю і гранатомети безпосередньо по селищу Піски. Вже сьогодні, 16 березня, після опівночі, бойовики проявили активність в районі наших позицій поблизу Широкиного та Авдіївки.

Ситуація на позиціях бойовиків

Упродовж останніх днів спостерігається концентрація сил, військової техніки та артилерійських систем НЗФ та підрозділів ЗС РФ у Луганську, в районі м. Щастя та на Маріупольському напрямку. Бойовики накопичили значні запаси боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів.

Втрати

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, поранених немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: