Карта АТО: ситуація на сході України станом на 12 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 12 березня 2015 р. за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Вчора, 11 березня, українські позиції в зоні АТО були обстріляні 50 разів по всій лінії розмежування, в тому числі 4 рази – з артилерії в районі Донецького аеропорту. Ще двічі ворог обстріляв населені пункти. Відносно спокійною ситуація залишається лише на сході Луганської області. У ході боїв у Широкиному працював ворожий снайпер.

Вже після опівночі було зафіксовано ще 2 ворожих обстріли наших позицій на Маріупольському і Артемівському напрямках.

Ситуація на позиціях бойовиків

Бойовики продовжують нарощувати угрупування, маскування військ та сил на усіх основних напрямках, намагаються взяти під контроль автошляхи поблизу лінії зіткнення. За оперативною інформацією, зафіксовано прибуття до Горлівки значної кількості військової техніки, зокрема танків та САУ. Також помічено концентрацію важкої техніки НЗФ в районі н.п. Оленівка, Докучаєвськ, Тельманово, які бойовики намагаються приховати в ангарах та інших приміщеннях.

Противник проводить активне будівництво фортифікаційних укріплень та загороджень, накопичує боєприпаси та матеріальні засоби.

Втрати

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: