Партія Ляшка висунула політичну бомбу Президенту – політолог

Читать на русском

Якби подібне прозвучало в США, цей політик мав би зняти з себе повноваження і назавжди піти з політики.

Про це на своїй сторінці в Facebook, повідомив відомий український політолог Тарас Березовець, передає «Слово і Діло». Так він прокоментував те, що Мосійчук звинуватив Президента в замаху на життя Олега Ляшка.

«Вчора була оприлюднена інформація, що Президент України Петро Порошенко замовив політичне вбивство Олега Ляшка. За своєю суттю – це політична бомба під фундамент сучасної України. Як би розвивалися події, якби аналогічне звинувачення прозвучало, скажімо, на адресу Девіда Кемерона або Барака Обами?», – пише він.

На його думку, парламент Великобританії або Конгрес США негайно створили б комісію з розслідування, виходячи зі слів депутата, який би зробив таку гучну заяву. Сам факт оприлюднення політиком таких звинувачень безумовно повинен мати фактологічне підтвердження.

«Жоден західний політик за жодних обставин не звинуватить президента своєї країни в настільки тяжкому злочині, як замовлення на вбивство, не маючи на руках вагомих на те підстав. І якщо звинувачення на адресу президента не підтверджуються, наслідки цього були б наступними: той, хто озвучив такі звинувачення, зобов'язаний скласти з себе депутатські повноваження і назавжди йде з політики», – продовжує Березовець.

Підсумовуючи, він наголосив, що з цього моменту нардеп – політичний труп, з яким не захочуть спілкуватися ні однопартійці, ні журналісти.

Відзначимо, що лідер «Радикальної партії» і його соратники вже не в перший раз стають ініціаторами різних бійок у парламенті. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: