Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 25 лютого 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

За минулу добу ситуація на сході України стабілізувалася – зафіксовано 17 випадків обстрілів наших позицій у зоні проведення АТО.

Найбільш напруженою за останню добу була обстановка поблизу с. Широкине: бойовики 5 разів з артилерії, мінометів і гранатометів обстріляли позиції сил АТО та намагалися їх штурмувати. Напад успішно відбито.

Ситуація на позиціях бойовиків

Противник проводить перегрупування та відновлення боєздатності підрозділів, поповнення боєзапасу, технічних  засобів та пально-мастильних матеріалів. Незважаючи на заяви ватажків бандформувань «ДНР» і «ЛНР» про початок відведення військової техніки від лінії розмежування відповідно до Мінських домовленостей, упродовж останніх двох днів зафіксовано переміщення з території РФ через пункт пропуску «Ізварине» РСЗВ «Град», БТРів, всюдиходів, бензовозів, значної кількості тентових автомобілів з особовим складом та боєприпасами. Крім цього, зафіксовано переміщення до м. Новоазовськ великої кількості танків, «Градів» та іншої військової техніки.

Втрати

За минулу добу 1 військовослужбовець був поранений, загиблих – немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: