Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 17 лютого 2015 р. за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Бойовики та російські військові здійснюють масовані обстріли у районі м. Дебальцеве та на інших стратегічно важливих напрямах.

Біля м. Дебальцеве терористи атакували взводний опорний пункт сил АТО та понад 20 разів обстріляли позиції наших військових з установок «Град». Також незаконні збройні формування неодноразово застосовували артилерію, міномети та стрілецьку зброю. У районі с.Міус Попаснянського району Луганської області терористи з установок «Град» і артилерії тричі обстріляли взводний опорний пункт сил АТО та вдалися до спроби його штурму. Всі напади українські військові відбили.

Також бойовики з реактивних установок відкривали вогонь по наших військових поблизу с.Санжарівка Донецької області та поблизу смт Новотошківське Луганської області.

Учора бандити двічі відкривали вогонь по контрольному посту «Фащівка», де служать прикордонники та військовослужбовці ЗСУ.

Втрати

За минулу добу загинули 5 українських військовослужбовців, 9 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: