Захоплення 31 блокпоста: паніка, спростування, критика - огляд соцмереж

Читать на русском

Як відомо, вчора українські військові були атаковані регулярними військовими формуваннями збройних сил Російської Федерації на Луганщині. Особливо тривалим та запектим протистоянням відзначились бої в районі 29 та 31 блокпостів, що на так званій Бахмутській трасі.

Згодом, з'явилася інформація від міністерства оборони про те, що сили АТО відійшли від 31-го блокпосту до опорного пункту. Але продовжують вести бій, щоб відновити свої позиції й вибити звідти ворога. 

Соціальні мережі одразу ж відреагували на ситуацію довкола 29 і 31 блокпостів. Хтось почав це називати повноцінним вторгненням та вимагати введення військового стану, хтось вкотре замислився, чому я ще в Україні, ну а ще не малу частину користувачів охопила паніка. Саме тому, пропонуємо вашій увазі огляд соціальних мереж від «Слова і Діла» стосовно подій на 29 і 31 блокпостах в зоні АТО, що відбувались протягом вчорашнього дня.

І все ж, то чи адекватною була і залишається реакція українських силовиків і, зокрема, керівництва штабу АТО на дії сепаратистів? Чи може народний депутат України Володимир парасюк таки правий?

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: