Українські солдати в рабстві і таємні домовленості Путіна. Цитати вівторка

Читать на русском

Комбат 5-го окремого батальйону «Правого сектору» з позивним «Чорний» про «кіборгів» в донецькому аеропорту

Тримаються хлопці. Передайте на всю Україну, що самі круті «чорти» сидять зараз в новому терміналі... Ми спокійно пояснили, що відступати ніхто не збирається. Сказали про це росіянам, запросили їх до нас в гості. Якщо прийдуть – отримають по зубах

Полтавський правозахисник Василь Ковальчук щодо долі українських військових в полоні

...многие ребята во время различных боевых событий, например Иловайского котла, попали в плен и их имен до сих пор нет в общих списках. Они находятся в каких-то гаражах или в подвалах буквально в рабстве. Некоторую часть из них переправляют чеченцам...

Заява голови Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Мартіна Демпсі щодо загрози війни з Росією

Вперше протягом тривалого часу США і союзники стикаються з дуже виразними погрозами - звичайної збройної з боку Росії, а також нестандартною загрозою з боку терористів.

Глава "Газпрому" Олексій Міллер на зустрічі з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим про ціну на газ для України

Знижка, яка була надана РФ відповідно до розпорядження уряду, припинить свою дію, і з 1 квітня постачання газу в Україну будуть здійснюватися строго відповідно до контракту.

Київський міський голова Віталій Кличко про бюджет стотолиці у 2015 році

У цьому році на соціальний захист киян буде спрямовано 3,6 мільярда гривень, що майже на 40% більше, ніж було у попередньому році.

Заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків про ряд законопроектів в сфері IT

Зараз готується законопроект, який стосується цифрової України, він носить назву "Digital Ukraine". Це пакет законопроектів, які стосуються декількох напрямків: перший - проект закону про відкритих даних і подання їх в форматі, яким зможуть користуватися або розробники, або електронні системи, щоб використовувати ці дані для подальшої обробки... Другий законопроект - це реалізація електронних звернень та електронних петицій.

Голова Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров про кількість татар, які виїхали з анексованого криму

Близько 20 тис. людей були змушені покинути Крим після незаконної анексії Криму, з них 9-10 тис - це кримські татари. Вони виїхали і розселені по Україні. Органи влади, як і наш Меджліс, допомагають їм.

Глава МЗС України павло Клімкін про СНД

СНД не є організацією, де ми просуваємо фактично свої політичні інтереси. Це пострадянська тусовка, яка формувалася в 90-х роках.

Громадський діяч і адвокат Тетяна Монтян про столичний бюджет на 2015 рік

Раніше співвідношення між центральним і місцевими бюджетами було 80 на 20, в міському бюджеті на 2015 рік – 82 на 18, тобто ще менше податків відійде на місця, ніж минулого року.


Російський політолог Станіслав Бєлковський про таємні домовленості між Путіним і Порошенко

Володимир Путін хоче довести, що він має якісь таємні домовленості з Петром Порошенком і якщо український президент не буде на 100 % лояльним до нього у виконанні цих домовленостей, то він відкриє ці секретні мінські протоколи перед усім світом і це може призвести до падіння Порошенка під тиском української опозиції, яка офіційно про ці секретні протоколи нічого не знає.


Український політолог Володимир Фесенко про загрозму розгортання сепаратистських рухів на Харківщині

Взагалі в зоні цього ризику перебуває не тільки Харків, але й Одеса. Однак перший за дослідженнями соціологів має для цього суттєво більшу соціальну базу з різних причин. Тому він потребує особливої, додаткової уваги. Зокрема в контексті місцевих виборів, які відбудуться по всій країні.


Полковник запасу, колишній голова Спілки офіцерів України В'ячеслав Білоус про те, чи законне ув'язнення за умови ухиляння від мобілізації.

...в законі України чітко сказано, що максимальний термін ув'язнення за відмову від мобілізації – 3 роки, і то за умови, якщо в країні оголошено воєнний або надзвичайний стан. В іншому випадку тюремне ув'язнення не передбачено.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: