Херсонцям обіцяють новий міст, а донеччанам – контроль вугілля з ДНР

Читать на русском

Черговий дайджест обіцянок губернаторів від «Слова і Діла» включає обіцянки голів 6 обласних адміністрацій. Так, очільник Херсонщини Андрій Путілов протягом останнього тижня пообіцяв щоденні авіарейси до Стамбулу, енергетичний паспорт області та новий міст в Херсоні.

Подбати про транспорт у своєму регіоні вирішив і голова Донеччини Олександр Кіхтенко, пообіцявши не забороняти сполучення з окупованою територією. Також губернатор неспокійного регіону заявив, що буде створена дієва система постачання вугілля з територій, контрольованих бойовиками.

У свою чергу, губернатор Харківської області Ігор Балута пообіцяв вжити додаткових заходів, щоб убезпечити регіон від терористів, збільшивши кількість блок-постів.

У той же час, очільник Миколаївської області Вадим Меріков вочевидь вирішив приділити більше уваги соціальним питанням, пообіцявши підвищити одноразову матеріальну допомогу ветеранам та завершити ремонт центру соціально-психологічної реабілітації дітей до кінця 2015 року. Тоді ж миколаївський губернатор планує реалізувати програми гемодіалізу й підтримки інсулінозалежних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: