Гройсман зможе організувати роботу Тетерука – експерт

Читать на русском

У Володимира Гройсмана чудовий досвід адміністративної діяльності, тож він цілком зможе організувати і налагодити роботу своїх заступників.

Про це «Слову і Ділу» розповів політичний експерт Костянтин Матвієнко, коментуючи можливе обрання комбата Андрія Тетерука на посаду першого віце-спікера Верховної Ради.

«У Гройсмана є чудовий досвід адміністративної роботи, саме Гройсман організовує роботу апарату Верховної Ради. Якщо будуть чітко визначені функціональні обов'язки його заступників, він зможе організувати їх роботу», – заявив Матвієнко.

Чи справиться з цією посадою Тетерук, залежатиме, знову ж таки, наскільки чітко будуть визначені його функціональні обов'язки.

«Якщо буде чітко підібраний апарат помічників – першого заступника і заступника голови Ради, то я не бачу жодних проблем в тому, щоб ця посада була нормально забезпечена. Тут величезну роль гратиме саме фаховість працівників, які працюватимуть з ним (Гройсманом – Ред.) безпосередньо», – зазначає Матвієнко.

Говорити, впорається Тетерук з цією посадою, чи ні – зарано, переконаний політолог Євгеній Магда.

«Народний депутат, за якого проголосує 226 і більше його колег, має право посісти ту посаду, на яку його висувають. Тому говорити добре це чи погано, на сьогоднішній момент немає сенсу, давайте спочатку людину оберуть і подивимось,як він працюватиме», – говорить політичний експерт.

Читайте також: Порошенко не став зволікати з громадянством для майбутніх міністрів

Як відомо, депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олександр Черненко прогнозує, що першим заступником спікера парламенту буде обраний командир добровольчого батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: