Порошенко ніколи не піде на коаліцію з Тимошенко - політолог

Читать на русском

Петро Порошенко та Арсеній Яценюк не зможуть підписати коаліційну угоду, щоб сформувати більшість у новому парламенті.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів відомий український політолог Олексій Голобуцький.

«Якщо припустити, які політсили будуть в парламенті, то точно проходить партія Петра Порошенка, Арсенія Яценюка. Також в Раду пройде політична партія Олега Ляшка та «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Але ні з Ляшко, ні з Тимошенко, Порошенко ні за яких умов не піде в коаліцію. Також нерозумно сподіватися, що Гриценко може піти в коаліцію з нинішнім прем'єр-міністром України», - вважає Голобуцький.

На думку політолога, Яценюк хоче залишитися прем'єр-міністром і це йому вдасться, оскільки не тільки Порошенко за його кандидатуру, але і Захід хоче бачити Арсенія Петровича на посаді прем'єра.

У той же час, інший український політолог Володимир Фесенко, стверджує, що коаліції президента і прем'єра може і не бути, у випадку, якщо «Народний фронт» не потрапить в парламент, або партія Петра Олексійовича набере дуже багато голосів і зможе не залежати від Яценюка.

Читайте також: Порошенко вирішив, що в його команді Тимошенко не місце

Слід зазначити, що кандидат в депутати та лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що її партія в новому парламенті не збирається переходити в опозицію.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: