Повномасштабної війни перед зимою не буде - політолог

Читать на русском

Продовжувати вести переговори з президентом Путіним не варто, оскільки змінити інтереси Росії не зможе ніхто, а інтерес полягає у ліквідації України як держави.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів відомий український політолог Артем Біденко, коментуючи повідомлення щодо безрезультативності переговорів між Україною і Росією.

«У зимовий період Україні не слід очікувати жорсткої військової ситуації, оскільки це не вигідно для обох сторін, тому повномасштабної війни перед зимою точно не буде, але слід вже зараз готуватися до того, що навесні ситуація може кардинально змінитися. Ймовірно, саме навесні Путін продовжить тотальне знищення України як держави», - стверджує політолог.

За словами Біденка, найближчим часом і до весни, Україну очікує продовження військового і політичного напруження та поставок зброї на територію, окуповану терористами.

«Інтерес Росії - це слабка Україна поруч і її знищення в цілому, а оскільки взимку ситуація не буде критичною, то є час для підготовки до справжньої війни», - підсумував український політолог.

Читайте також: Порошенко розповів, про що домовився з Путіним в Мілані

Нагадаємо, 17 вересня в Мілані завершилась зустріч в «норманнському форматі» Петра Порошенка, Володимира Путіна, Ангели Меркель і Франсуа Олланда.

Предметом зустрічі для Президента України та Володимира Путіна був контроль українсько-російського кордону відповідно до мінських угод.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: