Експерт розповів про стратегію Адміністрації Ложкіна

Читать на русском

Напіввідкритий режим діяльності Адміністрації Президента звична манера спілкування для Петра Порошенка і за фактом АП не має бути абсолютно відкритою в умовах війни.

Про це в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» розповів політтехнолог, директор зі стратегічного планування соціально-інжинірингового агентства «Гайдай.Ком» Сергій Гайдай, відповідаючи на питання про те, чому на офіційному сайті Президента України уже достатньо довгий час не публікуються доручення Петра Порошенка.

«Для Президента України це цілком нормально, і питання не в тому, як працює Адміністрація, а які результати ми бачимо від їх роботи. Крім того, питання ще полягає в тому, а чи повинно населення знати про всі дії і чи потрібна дана інформація йому в повному обсязі, враховуючи військовий стан країни», - стверджує політтехнолог.

«Безумовно спілкування з громадянами країни повинно бути, що Петро Порошенко справно робить. Для прикладу флешмоб «Поговори зі мною», який був досить успішним», - додає Гайдай.

Разом з тим, на думку політтехнолога, можна також припустити, що відсутність достатньої кількості повідомлень з АП, це відсутність реальних дій влади, хоча швидше за все це просто певна стратегія спілкування.

Читайте також: Хто був найефективнішим секретарем РНБО?

Нагадаємо, що 17 вересня в мережі Інтернет пройшов флешмоб «Поговори зі мною», учасники якого закликали президента виступити перед народом і пояснити ситуацію, яка склалася в державі.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: