Сухомлина знову призначили продовжувати корупційні схеми в Мінекономіки

Читать на русском

На рішення Арсенія Яценюка назначити замміністром економічного розвитку Олександра Сухомлина вплинули внутрішньо-парламентські зв'язки прем'єра і особисті міркування.

Так український політик, народний депутат України 3-го і 5-го скликання Сергій Потімков, прокоментував «Слову і Ділу» заяву Яценюка про нове призначення Сухомлина на посаду замміністра економічного розвитку.

«Олександр Сухомлин в політиці вже запам'ятався своїми махінаціями в економіці, корупційними схемами і тим, що приймав незаконні рішення в сфері державних закупівель. Усередині Міністерства економіки Сухомлин провертав фінансові корупційні махінації в мільярди доларів і зараз, коли економіка країни на межі, на цю посаду призначати Сухомлина - просто абсурд», - говорить політик. 

На його думку, на цій посаді має бути людина з іншими політичними намірами і точно без «темних плям» в політичній біографії.

«Враховуючи, що нинішня влада говорить про антикорупційні закони, люстрацію держслужбовців, чесні вибори і в цей же час призначає корупціонера до Міністерства економіки, це може бути пов'язано або з парламентськими зв'язками прем'єра і його особистими мотивами, або з тим, що влада не розуміє, що такими діями суперечить своїм раніше предвиборчим справедливим закликам для народу», - стверджує Потімків.

Читайте також: Хто з політиків обіцяв боротися з корупцією

Нагадаємо, що в 2011 році Сухомлин був відсторонений від виконання обов'язків за ухвалення неправомірного рішення у сфері державних закупівель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: