Ми повинні привчати політиків діяти в правилах найманого працівника

Читать на русском

Основною місією Верховної Ради нового скликання стане питання гармонізації стосунків з Європейським Союзом і вже сьогодні політиків необхідно привчати діяти в правилах найманого працівника.

Про це заявив політолог Володимир Цибулько, під час прес-конференції «Слова і Діла» щодо презентації «Детектора політичної відповідальності».

«Протягом короткого часу Верховна Рада нового скликання буде достатньо радикальною і динамічною, але її місією є приведення України до певних європейських конституційних стандартів, тобто до гармонізації наших відносин з Європою», - підкреслив Цибулько.

На думку політолога, після чергових парламентських виборів 2017 року новий політичний клас буде змушений діяти в зовсім інших умовах.

«Політичний клас, який прийде на чергових виборах 2017 року, буде вимушений діяти в абсолютно нових умовах. Ми повинні привчати політиків діяти в правилах найманого працівника, а не феодала, який отримує ключ від міста і розпоряджається, як йому заманеться», - сказав він, коментуючи презентований «Детектор політичної відповідальності» як інструмент контролю українських політиків та чиновників.

Нагадаємо, 2 жовтня, під час прес-конференції в «Укрінформ» система народного контролю «Слово і Діло» висунула вимогу щодо публічного звітувід нині діючих народних депутатів зареєстрованих ЦВК кандидатами (302 особи) на дострокові вибори про стан виконання своїх обіцянок до 20 жовтня 2014р.


ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: