Українська влада захищає підприємців Криму

Читать на русском

На думку генерального директора Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств В'ячеслава Биковця, закон про створення вільної економічної зони «Крим» свідчить про те, що АР Крим залишається під українською владою.

Таку думку він висловив «Слову і Ділу», коментуючи той факт, що Петро Порошенко підписав закон, яким Криму надається статус вільної економічної зони.

«Крим - це територія з окремим економічним статусом. На сьогоднішній день 1300 об'єктів господарювання з 1400 знаходяться під контролем української влади і це підтвердження того, що Крим невід'ємна частина України», - стверджує Биковець.

Зі слів фахівця, тепер у Криму діятиме особливий правовий режим економічної діяльності фізичних та юридичних осіб, а також особливий порядок податкового та митного законодавства України. Крім того, створюється вільна митна зона, по функціональному типу одночасно комерційного, сервісного та промислового типу, роз'яснив він.

Читайте також: Порошенко збірається битися за Крим без зброї

Все це, на думку Биковця, є підтвердженням того, що українська влада виконує свої обіцянки і в силах захистити права фізичних та юридичних осіб на території СЕЗ «Крим».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: