Як перемогти на виборах 2014: військова риторика

Читать на русском

Ігор Колесник, політтехнолог, керівник Центру політичного консалтингу, вважає, що нинішні вибори в парламент будуть проходити на тлі військових тем, а кандидати - грати на почуттях і емоціях людей.

Таку думку експерт висловив в ексклюзивному інтерв'ю «Слову і Ділу», з питання надмірної мілітаризації на парламентських виборах.

«Риторика в будь-якому випадку буде військова та патріотична. Зараз є деякі сили, які заграються на військовій темі, як наприклад «Радикальна партія Ляшка». Одна справа - говорити по телевізору про війну, інша - бути на війні. Тому подібні спекуляції - є надмірними і тільки відштовхують», - заявив Колесник.

На думку експерта, ці вибори будуть короткими, умовно дешевими і маніпулятивними на темі війни.

«Що стосується партії «Батьківщина», думаю, тактика Юлії Володимирівни буде незмінна. Найкращий захист - напад, як кажуть», - додав політолог.

Читайте також: Партійні списки формуються за старими підходами

«Слово і Діло» неодноразово писало про те, що, незважаючи на військові дії в країні, політичні партії більше не запрошують у свої списки співаків і артистів, а віддають перевагу військовим, або людям, які активно проявили себе під час Майдану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: