Партійні списки формуються за старими підходами

Читать на русском

Віктор Замятін, провідний експерт політико-правових програм Центра Разумкова, вважає, у цій передвиборчій кампанії партійні списки формуються за старими підходами.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи передвиборчу кампанію, яку вже розпочато, формування партійних списків, а також залучення учасників воєнних дій та громадських активістів часів Майдану.

«У цій передвиборчій кампанії підходи до формування списків абсолютно ті ж самі, що й у попередніх кампаніях», - переконаний Замятін.

На думку експерта, практика залучення до партійних списків публічних осіб завжди була розповсюдженою.

«І раніше партії запрошували до себе тих чи інших публічних осіб. Різниця полягає в тому, що зараз, зважаючи на воєнні дії в країні, політичні партії запрошують вже не співаків, а військових чи тих, хто активно проявив себе під час Майдану», - вважає Замятін..

Читайте також: Семенченко розповів, чому «Донбас» підтримав команду Садового

Нагадаємо, напередодні партія «Самопоміч» Андрія Садового також провела з'їзд, на якому до неї вирішили приєднатися партія «Воля» Єгора Соболєва та частина добровольчого батальйону «Донбас». Також, 10 вересня відбувся з'їзд партії «Народний Фронт», до складу якої увійдуть ряд польових командирів Майдану та антитерористичної операції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: