Гриценко не буде в коаліції з Яценюком

Читать на русском

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко вважає, що в новому парламенті буде дві опозиційні сили.

Таку думку експерт висловив в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу», відповідаючи на питання про вірогідність роздвоєння опозиційної складової в новому парламенті.

За словами, Фесенка коаліція будуватиметься довкола «Блоку Порошенка». Якщо за результатами виборів «Народний Фронт» увійде до коаліції, а прем'єр - міністром залишиться Арсеній Яценюк, то однозначно партія Анатолія Гриценко в коаліції не буде, оскільки він не приховує свого різко критичного відношення до Яценюка, впевнений спеціаліст.

«Два блоки опозиції будуть представлені з одного боку партіями «Батькивщина», Радикальна партія Олега Ляшко і «Громадянська позиція», а з іншої - політиками, які були при владі Януковича і Кучми», - розповідає Фесенко.

Читайте також: Порошенко і Гриценко вестимуть головні торги за посади після виборів

Крім того, на думку експерта, буде ще одна досить конструктивна опозиція - це партія «Сильна Україна» Сергія Тигипка, яка також має хороші шанси пройті до парламенту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: