Порошенко і Гриценко вестимуть головні торги за посади після виборів

Читать на русском

Директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала вважає, що основним кандидатом на пост прем'єр-міністра України після виборів залишиться Арсеній Яценюк.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи можливі кадрові ротації за результатами дострокових парламентських виборів 2014 роки.

«Політика - це професія, а зараз ми спостерігаємо масовий психоз заходу у владу», - стверджує фахівець.

За його словами, майбутній парламент обиратиметься без порядку денного і матиме великі проблеми з професіоналізмом, порядністю і патріотизмом.

«Складається думка, що головним для більшості кандидатів є не результат, а протест. Результат важливий лише одній людині - тому, хто зараз керує державою», - відзначив політолог.

Читайте також: Повернення «блудного Хорошковського»

«Я скептично відношуся до нинішніх виборів. Партії розділені на два блоки: «партії війни» і «партії миру». Головний торг на посаду голови ВРУ і його заступників буде між Блоком Порошенка і політичною партією «Громадянська позиція». Швидше за все, Порошенко намагатиметься зробити бліцкриг, проте навряд чи це у нього вийде», - підсумував експерт.

Що ж до претендентів на пост прем'єр-міністра, то тут, із слів Бали, безумовно, головним кандидатом буде Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: