Арсенію Яценюку важливо винести урок – експерт

Читать на русском

Про це «Слову і Ділу» повідомив відомий політичний експерт Олексій Кошель.

На його думку, Арсеній Яценюк – політик, який зробив найбільш швидку та стрімку кар’єру в Україні.

«До моменту можливості його балотування на посаду Президента він обіймав фактично всі посади, які тільки можна було обіймати. Однак, якщо для всіх кандидатів на посаду голови держави в попередні роки цього було достатньо, то за нових геополітичних та внутрішньодержавних умов мати свою «історію успіху» та зарекомендувати себе фахівцем у різних галузях недостатньо. Для нинішніх виборців найважливішим є вміння політика провести реформи та показати реальний результат», – каже політолог.

За словами експерта, емоційна заява Арсенія Петровича про полишення посади прем’єр-міністра була помилкою, яка говорить про його недосвідченість.

«Свого часу він припустився аналогічного промаху, полишивши посаду голови Верховної Ради і втративши таким чином шанс серйозно зіграти на минулих та позаминулих президентських виборах. Цього разу він свою помилку виправив», – підкреслює Кошель.

Зважаючи на це, експерт переконаний, Арсенію Яценюку важливо винести певний урок зі свого протистояння з парламентом.

«Виключно завдяки компромісному діалогу з парламентською коаліцією Яценюк зможе досягти успіху на посаді прем’єр-міністра та займати першу роль у політичних процесах впродовж найближчого часу», – зауважив наостанок політолог.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» публікувало спеціальну інфографіку виконання обіцянок Арсенія Яценюка протягом останніх місяців перебування на посту прем’єр-міністра, котрий він обіймає. З повним переліком обіцянок прем’єра можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: