Бойовики зі Слов'янська і Краматорська рушили в Донецьк – Тимчук (ОНОВЛЕНО)

Читать на русском

Як повідомляє керівник центру військово-волітичних досліджень «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, група бойовиків, якій вдалося цієї ночі прорватися зі Слов'янська, направляється в Донецьк.

Дорогою зі Слов'янська терористи об'єдналися з криміналітетом Краматорська, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Тимчука.

«За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», угруповання терористів, що прорвалося зі Слов'янська в Краматорськ, готується до подальшого прориву на Донецьк», – повідомив Тимчук. Він також зауважив, що для виїзду сепаратисти відбирають приватний транспорт у місцевого населення. Загальна кількість «ополченців» – близько тисячі чоловік.

У той самий час видання «ОстроВ» повідомляє, що в напрямку обласного центру вже рухаються 2 колони проросійських бойовиків. За свідченням очевидців, частина з них пересувається на броньованій техніці, решта – на автомобілях. У виданні також стверджують що дорогою терористи обстрілюють водіїв цивільних авто.

Сьогодні «Слово і Діло» повідомило про те, що після тривалої облоги з боку сил АТО терористи залишили Слов'янськ. Тоді міністр внутрішніх справ заявив, що представники ДНР тікають у напрямку Горлівки (47 км від Донецька).

За останніми даними, які очевидці повідомили «ОстроВу», з Горлівки колони бойовиків начебто рушили в бік Єнакієвого, де можливе їх об'єднання з групою Ігоря Безлера.

Нагадаємо, 20 червня колишній в. о. міністра оборони Михайло Коваль пообіцяв, що знищить кожен танк проросійських бойовиків, координати якого вкаже йому громадськість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: