Кандидатський гороскоп (ІНФОГРАФІКА)

Читать на русском

Овен. Ользі Богомолець та Олександрові Клименку «кандидатський» гороскоп радить перевести свою неспокійну енергію в конструктивне русло. Астрологи вважають, що Овнам потрібно «зайняти нову територію». Головне, щоб кандидати не сприйняли цю пораду буквально, адже у наш буремний час «зайняття нових територій» стало звичним явищем – кримчани не дадуть збрехати. 

Телець. Кандидатам-Тільцям, серед яких лідер НРУ Василь Куйбіда, гороскоп наказує не ризикувати з фінансами. Втім, цю пораду астрологи, мабуть, дали з запізненням – свої 2,5 млн. грн. за участь у президентській гонці Куйбіда вже вніс.

Рак. Ренату Кузьміну гороскоп радить задовольнити потреби інших людей – це має сторицею повернути витрачені зусилля. Залишається тільки здогадуватись, хто ж ці самі «інші люди» і де їх шукати, бо багато з тих, з ким раніше контактував Кузьмін, таки справді десь запропастилися, принаймні, так вважає Генпрокуратура.

Лев. Народженим під знаком лева Петру Симоненку та Вадиму Рабіновичу астрологи рекомендують подивитися на речі по-новому. Можливо, лідер КПУ врешті зрозуміє, що часи п’ятиліток і червоних знамен давно минули і спробує переключитися на трохи молодший електорат. А ще один «лев» Рабінович так надихнеться новими ідеями та проектами, що замість київського «Арсеналу» купить лондонський. 

Діва. «Діві» в чоловічій подобі Валерію Коновалюку зірки кажуть, що репутація важливіша за заманливі перспективи. І справді, президентська гонка якнайкраще підходить як для набуття, так і для повної втрати репутації. Чим закінчиться ця кампанія для Коновалюка, побачимо вже зовсім скоро, хоча й не будучи астрологом, це неважко спрогнозувати.  

Терези. Кандидатам Петру Порошенку, Дмитру Ярошу, Миколі Маломужу та Юрію Бойку гороскоп радить підбирати переконливі слова для «важливих клієнтів». Прекрасна порада для кандидата в президенти! Тільки, як на зло, «важливих клієнтів» на виборах десятки мільйонів, і після стількох років політичної брехні переконати їх в чомусь практично неможливо.

Скорпіон. Анатолія Гриценка, Олега Тягнибока і Зоряна Шкіряка, які народилися під сузір’ям Скорпіона, гороскоп попереджає, що імпульсивне і ризиковане рішення може як поставити хрест на кар’єрі, так і відкрити нові обрії та можливості. Це «попередження», певно, так  перелякало Шкіряка, що той аж вирішив знятися з виборів. Два інших Скорпіони виявилися більш стійкими і ще готуються показати «жало» під час виборчої кампанії.  

Стрілець. Стрільцям Олегу Ляшку та Юлії Тимошенко, як пророкують планети, лишня увага буде лише на користь. Ляшко і справді прикував до себе увагу новим войовничим образом «коммандос», поїхавши на схід відстрілювати сепаратистів. Тимошенко в цій ситуації залишилось стріляти тільки очима, гнівно критикуючи політичних опонентів. Чим закінчаться ці «перестрілки» кандидатів-Стрільців, побачимо вже 25 травня. 

Водолій. Сергію Тігіпку, Михайлу Добкіну, Володимиру Саранову та Василю Цушку пророкують успіх в далекій перспективі. Як на зло, вибори вже на носі, а «далека перспектива» змусить забути про президентські амбіції ще мінімум на п’ять років. Втім, за цей час кандидати встигнуть розширити свій бізнес і завезти потрібні зв’язки – це їм «гарантує» гороскоп.  

Риби. Андрій Гриненко почуватиметься під час президентської гонки як Риба у воді – зірки кажуть, що він зможе схилити на свій бік кого-завгодно. Але з одним застереженням – не треба казати дурниць, через які потім можна пожалкувати. Згодьтеся, трохи заскладне завдання на виборах, де без дурниць ну ніяк не обійтися.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: